Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Nationaal Congres Veilig Voedsel

De Reehorst, Ede
150 Ouderenzorg, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

26 januari 2017
10:15 uur
De Reehorst, Ede
Stichting Veiligvoedsel.nl
info@veiligvoedsel.nl
050 - 311 95 20
Het Nationaal Congres Veilig Voedsel wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting Veiligvoedsel.nl. Het evenement is een enorme belevenis en geeft u een bijzondere kijk op alles rondom voedselveiligheid. Op deze dag worden de aanwezigen op de hoogte gebracht van de nieuwste ontwikkelingen omtrent voedselveiligheid, uitgedaagd om mee te denken over hoe veilig voedsel kan worden gewaarborgd en worden de Veiligvoedsel.nl Awards uitgereikt aan de beste zorginstellingen. Daarnaast komen er toonaangevende sprekers aan het woord, die de deelnemers voorzien van nieuwe informatie en inzichten. Uiteraard wordt dit alles gecombineerd met een lekker hapje en drankje.

Nationaal Congres Veilig Voedsel 2017 op 26 januari

Waarom streeft u naar voedselveiligheid? Uit aandacht voor uw gasten of omdat het verplicht is volgens de wet? Hoe zorgt u voor veilige voeding? Hoe doet een ander dat? Wat gebeurt er als we de regels wat losser laten? Wie winnen dit jaar de Veiligvoedsel.nl awards? Antwoord op deze en andere vragen krijgt u tijdens de discussierondes, plenaire sessies en actieve workshops. Stel uw eigen workshop-route samen!

Wilt u in 2017 onderdeel zijn van dit speciale evenement? Meld u dan nu aan !