Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Congres De Zelforganisatie

Kontakt der Kontinenten, Soesterberg
254 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Wijkteam, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

19 januari 2017
09:15 uur
Kontakt der Kontinenten, Soesterberg
Managers Academie
aanmelder@bsl.nl
030 - 638 36 38
€ 495,-
Complexe systemen, regels en protocollen maken het werk binnen veel organisaties steeds ingewikkelder. Zorginstelling Philadelphia gooide het roer een paar jaar geleden radicaal om. Minder systemen, minder regels, de wensen van de klant als uitgangspunt. Door het bieden van de juiste kaders kan ook úw organisatie succesvol zijn in zelforganisatie. Wat kunt u leren van de omslag die Philadelphia en andere organisaties maakten naar regelarm organiseren? Is dit type van zelforganisatie ook geschikt voor uw organisatie en welke leiderschapsstijl is gewenst bij de invoering ervan? Waar begint u en wat zijn absolute do’s en don’ts in het proces? Tijdens het congres De Zelforganisatie hoort u inspirerende verhalen en praktische tips van experts en organisaties uit de gezondheidszorg, zorg & welzijn en de publieke sector. Voorbeelden van de werkvloer laten zien hoe u het heft in eigen handen neemt en voorkomt dat u bezwijkt onder systemen en regeldruk.