Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Collegereeks Cultuur en Gedrag in Organisaties

t/m 11-10-2016 - Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum, Zeist
397 Welzijnswerk

Details evenement

13 september - 11 oktober 2016
15:00 uur
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum, Zeist
Zorgvisie
1.895,-
Als organisaties willen veranderen, probeert men vaak het gedrag van mensen te veranderen. Maar wat wilt u in de organisatie veranderen? Hoe krijgt u uw medewerkers mee en welk gedrag wilt u concreet van uw medewerkers? En hoe kunt u leiding geven aan dit proces?Gedreven door sterke demografische (vergrijzing) en technologische ontwikkelingen, stijgende zorgkosten, invoering van prestatiebekostiging en overheveling van AWBZ naar de Wmo en Wlz is de zorgsector momenteel sterk in beweging.Deze ontwikkelingen leiden tot grote veranderingen in organisaties. Het vermogen van uw organisatie om mee te kunnen veranderen is essentieel. Hoe vergroot u het lerend vermogen van uw organisatie en team in deze tijden van snelle verandering? Hoe stemt u uw organisatiedoelen en gedrag van uw personeel op elkaar af? Hoe geeft u leiding aan het proces van gedragsverandering?