Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Symposium Niet zorgen maar poetsen?

PGGM, Zeist
254 Ouderenzorg

Details evenement

13 juni 2016
13:00 uur
PGGM, Zeist
PGGM
0623179645
Gratis, wel aanmelden via de website

Op maandag 13 juni van 13.30 tot 17.00 uur organiseert PGGM het symposium: ‘Niet zorgen maar poetsen? Over de toekomst van huishoudelijke hulp’. U kunt zich eenvoudig aanmelden door op de onderstaande link te klikken.

Het symposium gaat over de vraag hoe wenselijk we dat vinden – vanuit maatschappelijk perspectief - en wat we hier eventueel aan kunnen of willen doen. Er zijn sprekers die reflecteren op deze vraag, zoals filosoof Bas Haring en zorgondernemer Mark van de Berg van Tzorg. Debatleider Joost Hoebink zorgt ervoor dat we met elkaar in debat gaan, met als doel om samen te zoeken naar constructieve oplossingen. Locatie: kantoor PGGM, Noordweg Noord 150 in Zeist

Kosten: het symposium is vrij toegankelijk, maar niet vrijblijvend Aanmelden: verplicht via https://www.aanmelder.nl/nietzorgenmaarpoetsen/subscribe?invitation_key=M-oX8Sh43fVZt38dnF1RBShJODg3MDkKSTI0MzA0CkkyMTcwMjE0ClZjYXJvbGluZS5kb25uZXItbXVsbGVyQHBnZ20ubmwKcDEKTnRwMgou&survey_id=74035