Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Masterclass Leiderschap in onzekere tijden

t/m 30-06-2016 - Hotel Houten, Houten
176 Welzijnswerk

Details evenement

29 - 30 juni 2016
09:00 uur
Hotel Houten, Houten
Zorgvisie
1.495,-
Hoe draait u de pijl om binnen uw organisatie zodat de bedoeling centraal komt te staan? En regels en procedures weer dienend worden aan de bedoeling?

Visie Rene Zimmerman:
“De markt van zorgorganisatie is grillig. Door de druk van buitenaf om te voldoen aan wetten van het systeem en de ‘markt’ zijn zorgorganisaties zich gaan richten op de systeemwereld. De originele doelstelling en de bezieling van de organisatie is uit het oog verloren”.

Door decentralisaties, de nieuwe rol van de gemeentes en mondigere patiënten worden er van u andere inzichten en competenties verwacht: leidend, sturend maar ook inspirerend en met oog voor het vak én waar het echt om gaat – de bedoeling: goede zorg verlenen!
In de Masterclass Leiderschap in onzekere tijden leggen ervaren experts uit hoe u de organisatie anders kunt vastpakken. Anders vastpakken door de omgeving hiervoor te creëren: ruimte geven aan de professionals zodat ze binnen de organisatie dát kunnen doen waar de organisatie voor bedoeld is.