Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

De Grote Thuiszorgdag 2016

ReeHorst, Ede
351 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

17 juni 2016
09:00 uur
ReeHorst, Ede
Nursing Congressen
€ 199 - € 149,-
Het zijn roerige tijden in de thuiszorg door de grootschalige hervorming van de langdurige zorg. De betaalbaarheid staat onder druk en niet alleen de complexiteit van de zorgvraag is enorm toegenomen, maar ook van het systeem rond de cliënt. Veel cliënten willen zo lang mogelijk in hun eigen leefomgeving kunnen functioneren en daar de nodige zorg ontvangen, bovendien is het kabinetsbeleid daarop gericht.

De Grote Thuiszorgdag richt zich op actuele ontwikkelingen, de benodigde aanpassingen en vereiste competenties. Ook verschillende zorgaspecten en knelpunten die juist nu spelen in de thuiszorg komen aan bod. Dit in combinatie met deskundige sprekers, interactie met vakgenoten, vele workshops en een deels apart programma voor managers, maakt dat het congres oplossingen biedt voor in jouw dagelijkse praktijk.

Kom naar De Grote Thuiszorgdag 2016, want juist nu moet je zorgen dat je het hoofd boven water houdt!

Tijdens het plenaire programma word je volledig op de hoogte gebracht van recente en toekomstige ontwikkelingen in de thuiszorg. In de middag kies je je eigen programma.

Raak geïnspireerd door vakkundige sprekers;
Discussieer mee tijdens het Grote Thuiszorgdebat;
Deel kennis en ervaringen met collega's en vakgenoten;
Woon inspirerende en praktische workshopsessies bij over o.a. dementie, delier en depressie, het verlenen van passende zorg in de laatste levensfase en eenzaamheid
Of kies voor het interactieve managersprogramma!