Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Interventiecongres

Jaarbeurs, Utrecht, Amsterdam-Duivendrecht
302 Welzijnswerk, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

19 mei 2016
09:00 uur
Jaarbeurs, Utrecht, Amsterdam-Duivendrecht
Logacom
office@logacom.nl
0203203364
€ 295

In Nederland hebben we al geruime tijd een databank waarin 200 erkende interventies voor kinderen en jeugd worden beschreven, maar er is nu ook een congres waar succesvolle interventies worden uitgelicht! Het Interventiecongres, een coproductie van Uitgeverij SWP en Logacom, vindt plaats op 19 mei in de Jaarbeurs Utrecht. Officiële partners van het Interventiecongres zijn de William Schrikker Groep (WSG), specialist in uw jeugdzorgregio, en Stichting Sociale Professionaliteit.

Het congres richt zich op professionals werkzaam bij gemeenten, politie & justitie, in wijkteams, de ggz, jeugdhulp of gezondheidszorg. Samenwerking vanuit deze professies is belangrijk om problemen bij kinderen en jongeren op te lossen. Voor iedere ingewikkelde problematiek is een passende jeugdinterventie! Tijdens het plenaire programma gaan experts in op nut en noodzaak van interventies en de reikwijdte en organisatie daarvan. Daarnaast zijn er 20 deelsessies waarin interventies worden gepresenteerd en uitgediept.

Benieuwd geworden naar dit congres? Ga dan snel naar www.interventiecongres.nl voor meer informatie, het volledige programma en een toelichting op de inhoud. Inschrijven kan heel gemakkelijk online via onderstaande link. Doet u dit uiterlijk 15 maart, dan krijgt u een early bird korting van ruim 10% op de deelnamekosten!

Doelgroep:
• Gemeentelijke beleidsmakers, wethouders, gemeentelijke uitvoeringsinstanties
• Jeugdhulpvoorzieningen, sociale wijkteams, jongerenwerk, club- en buurthuiswerk, sportverenigingen
• Gezondheidszorg: eerstelijnsartsen, gezondheidscentra, wijkverpleging, consultatiebureaus
• Onderwijs: directies, intern begeleiders, remedial teachers
• Verzekeraars
• Politie en justitie, wijkagenten/buurtregisseurs, openbaar ministerie, justitiële voorzieningen.