Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

LVB en Seksualiteit

Aristo Utrecht, Utrecht
254 Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg

Details evenement

21 april 2016
09:30 uur
Aristo Utrecht, Utrecht
Leids Congres Bureau
071-5148203
345 euro. Er zijn diverse kortingsregelingen van toepassing

2e LANDELIJKE STUDIEDAG 'LVB EN SEKSUALITEIT'
21 april 2016 - Aristo Utrecht

Achtergrond
Wat is de invloed van een licht verstandelijke beperking op seksuele ontwikkeling, het aangaan van relaties, online (seksueel) contact en het realiseren van een kinderwens? En hoe kunt u deze doelgroep het beste begeleiden in een positieve en gezonde seksuele ontwikkeling?

Op deze studiedag wordt u op de hoogte gebracht van de laatste inzichten op het gebied van LVB en seksualiteit. U gaat naar huis met concrete tips en handvatten om seksualiteit bespreekbaar te maken en om te gaan met zowel negatieve als positieve seksuele ervaringen van uw cliënt of leerling.

Doelgroep
Deze studiedag is bedoeld voor begeleiders, psychologen, seksuologen, orthopedagogen, docenten, maatschappelijk werkers en andere professionals werkzaam met mensen met een licht verstandelijke beperking.