Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Wraparound Care Congres

Bildung.city, Amsterdam-Duivendrecht
250 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Wijkteam, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

22 maart 2016
09:00 uur
Bildung.city, Amsterdam-Duivendrecht
Logacom
office@logacom.nl
020-3203364
€ 295

De transitie en transformatie in het sociale domein vragen om een enorme cultuuromslag van gemeenten, professionals en burgers. We willen een verschuiving van aanbod naar vraag, van probleem naar oplossing, van hiërarchie naar netwerk, van begrenzen naar verbinden. Hoe doen we dat? Een mogelijk en veel gebruikt model is het Wraparound Care model.

Tijdens het congres laten professionals en ervaringsdeskundigen u op basis van achtergronden en ervaring zien hoe u resultaat kunt behalen door te werken volgens het Wraparound Care model. Gezien de diversiteit in zorg en bij gemeenten is effectiviteit belangrijk, Wraparound Care geeft hier een kwaliteitsimpuls aan.

Het congres biedt een plenair ochtendprogramma met sprekers Renske Schamhart, Dr. Frouke Sondeijker en Drs. Femke van het Nederend. In de middag zijn er twee deelsessierondes waarvoor u kunt kiezen uit 5 verschillende sessies.

Het volledige programma en een overzicht van alle deelsessies waar je voor twee rondes uit kunt kiezen, kan je vinden op de congreswebsite: www.wraparoundcongres.nl.

Doelgroep: Het congres is voor professionals die werkzaam zijn als hulpverlener, verwijzers, coördinator of managers werkzaam in/bij: (sociale) wijkteams, jeugdzorg, (jeugd)GGZ, gemeenten, jeugdreclassering, JJI’s, opvoedpoli’s, bureau jeugdzorg, jeugdwelzijn, maatschappelijk werk centrum Jeugd en Gezin, onderwijs, organisaties op het gebied van opvoedhulp en opgroeihulp, reclassering, thuiszorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, zorg aan chronisch zieken en onderzoeksorganisaties