Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

HBO-Docentenmiddag Zorg & Welzijn

De Observant, Amersfoort
214 Welzijnswerk, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg

Details evenement

24 maart 2016
13:30 uur
De Observant, Amersfoort
Bent u erbij 24 maart? Een middag waarop u samen met andere HBO-docenten uit de sector Zorg & Welzijn eens de student mag zijn. Een middag leren en ontdekken hoe we het onderwijs nog beter kunnen maken. Met boeiende sprekers, praktische workshops en alle ruimte voor gesprek!

We beginnen de middag gezamenlijk met een inspirerende en praktische bijeenkomst over het grensgebied tussen leren en werken; hoe kunnen we de verschillen tussen leren en werken, niet langer als hinderlijk, maar juist als leerpotentieel zien voor zowel studenten, als opdrachtgevers? Dr. Arthur Bakker laat ons in deze openingslezing over boundary crossing zien hoe!

Vervolgens kunt u aansluiten bij een praktische workshop naar keuze. Hierin gaat u dieper in op uw eigen vakgebied. Hoe kunt u uw studenten voorbereiden op het werkveld waarin zij binnenkort aan de slag mogen als professional?

Wilfred Rubens neemt ons aan het eind van de middag in een verrassend interactieve lezing mee in de (on)mogelijkheden die ICT biedt in het hoger onderwijs, voor zowel studenten als docenten. Termen die hierin onder andere de revue zullen passeren zijn bijvoorbeeld ‘actiever studeren’ en ‘formatief toetsen’. Kortom: een inspirerende middag samen met vakgenoten, boordevol praktische tips die u meteen kunt toepassen in uw werk!
Het volledige programma vindt u hier.

P.s.: Bij deelname ontvangt u gratis het boek ‘Tussen opleiding en beroepspraktijk‘ van Dr. Arthur Bakker, t.w.v. € 32,95. Klik hier om u aan te melden.

We zien jullie graag op 24 maart!

Voor meer informatie: www.docentendag2016.nl