Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Goede GGZ, Herstel van de menselijke maat!

Jaarbeurs, Utrecht
282 GGZ

Details evenement

17 maart 2016
09:45 uur
Jaarbeurs, Utrecht
Mondriaan in samenwerking met GGZ-Eindhoven en Stichting Sympopna
info@sympopna.nl
06 – 83191953
€ 295

Mondriaan organiseert in samenwerking met GGZ-Eindhoven en Stichting Sympopna een grensverleggend congres. We presenteren op deze dag een nieuwe GGZ die op menselijke maat is gesneden: goed uitgewerkt, goed onderbouwd en praktisch uitvoerbaar. Op prikkelende wijze worden de weeffouten in het hedendaagse, grootschalige denken blootgelegd en en concrete alternatieven aangereikt.

Direct in het hart van het primaire proces van behandeling en zorg wordt aangesloten bij de persoonlijke situatie van de patiënt en consequent koers gezet op diens herstel. Het overgeorganiseerde systeem dat steeds weer uitgaat van ‘de gemiddelde patiënt’ en tegen beter weten in blijft sturen op standaardisering, heeft zijn grenzen bereikt. Verlost van die ketenen manifesteert zich een GGZ die op het niveau van de persoon, de familie én de community individueel herstel faciliteert.

U bent van harte welkom om op deze dag te delen in de energieboost die wij voor u in petto hebben. We snijden scherpe thema’s aan, kleden hier en daar de gevestigde orde uit, maar laten u niet met lege handen naar huis gaan. Zeker niet!

Elke deelnemer ontvangt het nieuwe boek "GOEDE GGZ! Haalbare kaders voor een nieuwe, efficiënte organisatie van verbeterde psychische zorg". Dit boek, van Jim van Os, Philippe Delespaul, Michael Milo en Wilma Boevink, zal naar verwachting eind februari 2016 uitkomen.

Kijk voor het complete programma op: http://www.sympopna.nl/ggz.html