Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Nationaal ADHD Congres

Postillion Convention Centre WTC Rotterdam, Rotterdam
285 Jeugdzorg, GGZ

Details evenement

04 februari 2016
09:30 uur
Postillion Convention Centre WTC Rotterdam, Rotterdam
Columba Congresbureau
06 50661011
245,00 euro

Op donderdag 4 februari vindt in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam het allereerste Nationaal ADHD Congres van Nederland plaats. Een congres speciaal voor alle hulpverleners die werken met gezinnen waar kinderen met psychische, leer- en gedragsproblemen aanwezig zijn.

Waarom een Nationaal ADHD Congres?
De hulpverlener staat vaak voor lastige dilemma's. De overtuiging bestaat nog steeds dat het gedrag van kinderen en hun ouders vaak lastig te veranderen is. De behandeltrajecten zijn vaak lang en de gebruikte werkmethodes werken soms wel, maar soms ook niet. Vanwege de grote werkdruk komt het er vaak niet van om nieuwe werkmethoeden te leren. Wat als met positieve motivatie en stimulans, zonder drang en dwang, optimale gedragsverandering bij kind en ouder kan worden bereikt? Wat als hierdoor de behandeltrajecten korter worden?

In 1 dag inspiratie
Naast de vele inspirerende sprekers laten wij deelnemers in workshops volop kennismaken met nieuwe werkmethodes. Men krijgt inspirerende inzichten en deelt kennis met andere hulpverleners waardoor gedragsveranderen bij cliënten worden versneld en de behandeltrajecten korter worden.

Het Nationaal ADHD Congres, hét platform voor de professionele hulpverlener!
Ga voor meer informatie naar www.nationaaladhdcongres.nl