Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

LVB en Leefstijl

Aristo, Utrecht
346 Welzijnswerk, Wijkteam, Jeugdzorg, Gehandicaptenzorg

Details evenement

16 februari 2016
09:30 uur
Aristo, Utrecht
Leids Congres Bureau
071-5148203
340,00 euro

Achtergrond
Op deze studiedag hoort u hoe u met bestaande kennis over een gezonde leefstijl en preventie op maat kunt aansluiten bij het niveau en de leefomgeving van mensen met een LVB. Deskundige sprekers presenteren de laatste inzichten en geven u praktische tips en handvatten om in uw dagelijks werk mee aan de slag te gaan. Tijdens de dag is er voldoende ruimte voor discussie en het stellen van vragen.Doelgroep
Begeleiders, psychologen, diëtisten, fysiotherapeuten, gedragstherapeuten, artsen en andere professionals werkzaam in de zorg voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking. Overige geïnteresseerden (bijvoorbeeld mensen werkzaam in speciaal onderwijs) zijn uiteraard ook van harte welkom.

Accreditatie
Huisartsen en Artsen Verstandelijk Gehandicapten (ABC1): 4 punten.
Verpleegkundigen (V&VN) en diëtisten (ADAP): aangevraagd.