Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Gratis Goud Festival

Deventer, Deventer
116 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Wijkteam, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

07 december 2016
09:30 uur
Deventer, Deventer
Vereniging NOV, LSAbewoners, Sociaal Werk Nederland
0610922192
Van gratis tot € 95,-
Het Gratis Goud Festival op 7 december 2016 (Nationale dag van de Vrijwilliger) in Deventer is een ontdekkingstocht langs vernieuwende, succesvolle en goed georganiseerde vrijwilligersinitiatieven. Van kleine flintertjes goud tot flink opgepoetste aders. Van kersverse buurt- en burenactiviteiten naar hybride organisaties tot decennialang ontwikkelde landelijke vrijwilligersorganisaties. Van zorginitiatieven tot culturele happenings en alles wat er tussenin zit. Wat doen zij om voor elkaar te krijgen wat ze doen? Waarom zijn zij goud waard? En welke partijen maken het mogelijk? Ook sociaalwerkorganisaties, vrijwilligerscentrales en gemeenten steken veel energie in het organiseren van vrijwillige inzet. Hoe zien al die initiatieven de toekomst? Welke innovaties zijn er en welke zitten er in de pijplijn? Wat helpt daarbij en wat staat in de weg? Het festival vindt plaats in combinatie met de Meer dan handen vrijwilligersprijzen 2016.