Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Bevlogenheid in Organisaties

Theaterhuis De Berenkuil, Biltstraat 166, Utrecht
43 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg

Details evenement

09 december 2016
09:45 uur
Theaterhuis De Berenkuil, Biltstraat 166, Utrecht
Kickstart your social impact
Gratis

Hoe zorg je als organisatie ervoor dat jongeren bevlogen blijven en een accelerator worden van gewenste veranderingen? Hoe zorg je dat de nieuwe generatie niet vastloopt in de bestaande organisatiecultuur? En hoe trek je nieuwe generaties aan als patiëntenorganisatie, zorgverlener of ledenorganisatie?

Organisaties bestaan tegenwoordig uit verschillende generaties; generaties met verschillende denkwijzen, werkwijzen en krachten. Het is belangrijk dat de krachten van alle generaties, oud en nieuw, benut worden om als organisatie overeind te blijven in een veranderende omgeving. Daarom brengen we starters, mediors en seniors samen op vrijdag 9 december. De algehele opbrengst is een betere samenwerking tussen generaties die leidt tot meer energie en bevlogenheid. Voorkom het onnodig wegvloeien van talent!

Kickstart heeft aan ruim 35 organisaties young professionals gekoppeld en deze young professionals getraind, gecoacht en begeleid gedurende projecten. De inzichten die we hebben opgedaan in de relatie tussen jongeren en vitaliteit binnen organisaties, delen we tijdens de Design Studio Kickstart “Bevlogenheid in Organisaties”.

Voor wie: managers, teamleiders, professionals, hr

Programma
9.30   Inloop
9.45   Inleiding
          Pressure cooker Design Thinking binnen organisaties
          Paneldiscussie over de succesfactoren voor innovatie door starters
12.00 Afsluiting en gratis lunch

Aanmelding
Meld u aan op www.kickstartyoursocialimpact.nl.