Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Praktijkdag 'Evidence based veranderen'

Makeblijde, Houten
63 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Wijkteam, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

25 november 2016
09:30 uur
Makeblijde, Houten
Changemanager.nl
0653882072
€ 795,00 ex. BTW
1 november is de derde editie van de bestseller 'Van weerstand naar veranderbereidheid’ verschenen.

Van het daarin gepresenteerde diagnose-instrument, de DINAMO voor veranderbereidheid, wordt intensief gebruik gemaakt in de praktijk van verandermanagement. In 2011 heeft dit geresulteerd in de 2e editie van dit boek. En nu, anno 2016, presenteren we met plezier de 3e editie.

Op de praktijkdag ‘Evidence based veranderen’ staat de theorie en praktijk achter het boek centraal.

De dag bestaat uit twee delen:

In de ochtend deelt Erwin Metselaar graag de nieuwste inzichten op het gebied van evidence based verandermanagement met u. Op basis van inzichten van de bekendste auteurs op dit vakgebied scheiden we de feiten van de verhalen en bouwen zo aan een evidence based model voor succesvol verandermanagement.

In de middag staat de praktijk van verandermanagement centraal. Graag laat Erwin Metselaar u zien hoe u een impactvol en resultaatgericht adviestraject kunt inrichten, met de DINAMO voor veranderbereidheid als startpunt.

Natuurlijk ligt aan het einde van de dag de derde editie van het boek voor u klaar.