Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Medische en Ouderenzorg in de VG

La Vie, Utrecht
137 Gehandicaptenzorg

Details evenement

23 november 2016
10:00 uur
La Vie, Utrecht
Leids Congres Bureau
071-5148203
€ 340 met kortingsmogelijkheden

Mensen met een verstandelijke beperking hebben vaak verschillende cognitieve en somatische aandoeningen. Daarnaast neemt ook voor deze doelgroep de levensverwachting toe. Als gevolg daarvan komen er naast de al aanwezige aandoeningen, ook steeds vaker ouderdomsaandoeningen bij. Dat maakt het signaleren en duiden van gedrag moeilijker. Gelukkig komt er steeds meer kennis beschikbaar waar we van kunnen leren om de zorg te verbeteren.

Tijdens deze studiedag gaan we in op verschillende medische onderdelen van zorg, zoals bewegen, slaap, pijn en afbouw van psychofarmaca. Daarnaast besteden we aandacht aan meer ouderdom gerelateerde zaken als dementie en kwetsbaarheid. Ook samenwerken aan goede zorg en zorg in de laatste levensfase komen aan bod. Een zeer gevarieerde studiedag, waarna u met nieuwe inzichten en aangevulde kennis weer aan het werk gaat.

Doelgroep Maatschappelijk werkers, professionals uit sociale (wijk)teams en de GGD, huisartsen, POH’s-GGz, sociaal psychiatrische verpleegkundigen, psychiaters en psychologen. Uiteraard zijn ook andere geïnteresseerden van harte welkom.

Datum en locatie Woensdag 23 november 2016 in La Vie Utrecht.

Kosten* De kosten voor het bijwonen van deze studiedag bedragen € 340,00 p.p. Kortingen* Vroegboekkorting: bij aanmelding vóór 1 september ontvangt u € 25,00 korting en bedragen de kosten € 315,00 p.p. Collegakorting: € 25,00. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres betaalt uw collega vóór 29 juli € 290,00, daarna € 315,00. * Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW

www.leidscongresbureau.nl/congres/med_oud_VG