Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Geriatrische Revalidatiezorg

De Eenhoorn, Amersfoort
177 Ouderenzorg

Details evenement

02 november 2016
10:00 uur
De Eenhoorn, Amersfoort
Leids Congres Bureau
071-5148203
355 / 320
4e landelijke studiedag Geriatrische Revalidatie
WEGENS SUCCES HERHAALD
2 november 2016

Met de overheveling van de AWBZ naar de ZVW is er veel veranderd in de geriatrische revalidatiezorg. De afgelopen jaren is er hard gewerkt aan verhoging van de kwaliteit en professionalisering en dat werpt zijn vruchten af. Maar er is nog meer te bereiken.

Tijdens deze 4e landelijke studiedag gaan we in op recente ontwikkelingen in de GRZ en wat er nog nodig is om de kwaliteit verder te verhogen. Ook de zorgverzekeraar heeft daar een belangrijke rol in. Wat doen zij? Daarnaast besteden we met elkaar aandacht aan triage en geriatrische revalidatie zonder opname in het ziekenhuis. ’s Middags kunt u kiezen uit verschillende parallelsessies en stelt u zelf het programma samen dat het beste aansluit bij uw vragen en ervaringen.

Doelgroep
Deze bijeenkomst is bedoeld voor specialisten ouderengeneeskunde, revalidatieartsen, huisartsen, klinisch geriaters en andere medisch specialisten, paramedici, verpleegkundigen en managers in de ouderen-, thuiszorg en chronische zorg, voor zorgverzekeraars en beleidsmakers.

Datum en locatie
Woensdag 2 november 2016 in De Eenhoorn in Amersfoort.

Kosten*
De kosten voor het bijwonen van deze studiedag bedragen € 355,00 p.p.

Korting*
Collegakorting: € 35,00. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres betaalt uw collega vóór 15 april € 295,00, daarna € 320,00.

* Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW

Link
http://www.leidscongresbureau.nl/congres/HHGRZ_2016