Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Masterclass ADHD PowerCoaching

JouwOmgeving, JouwOmgeving.nl, Maliebaan 79, 3581 CG Utrecht
177 Jeugdzorg, GGZ

Details evenement

06 oktober 2016
09:00 uur
JouwOmgeving, JouwOmgeving.nl, Maliebaan 79, 3581 CG Utrecht
Koninklijke van Gorcum
info@vangorcum.nl
(0)592 37 95 55
€ 495,-
In 1,5 dag ADHD PowerCoach worden?
Volg dan de masterclass PowerCoaching! PowerCoaching is een innovatief, motiverend en praktijkgericht coachingsprogramma voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar die gediagnosticeerd zijn met ADHD. Het programma richt zich op een verscheidenheid aan ADHD gerelateerde problematiek in de vrije tijd, thuis- en schoolsituatie. Er wordt een beroep gedaan op de sterke kanten en interesses van jongeren met ADHD. Professionals die werken met deze doelgroep kunnen PowerCoaching direct toepassen in de praktijk na het volgen van deze masterclass.

De thema’s
Het programma is opgebouwd rond de volgende thema's: Psycho-educatie, Plannen & Organiseren, School & Studie, Zelfbeeld, Emotieregulatie, Relaties, Risico’s & Controle, Leefstijl.

Doelgroep masterclass
Professionals die werken met jongeren die gediagnosticeerd zijn met ADHD waaronder: basispsychologen, gz-psychologen, sociotherapeuten, verpleegkundig specialisten, sociaal pedagogisch hulpverleners, maatschappelijk werkers, jeugdzorgwerkers en (ortho)pedagogen.

Interactief en leerzaam
Theorie wordt afgewisseld met interactieve onderdelen, concrete tips en aanwijzingen zorgen voor directe toepasbaarheid in de praktijk.

Trainers
Jeugdpsychiater Athanasios Maras en onderzoeker/psycholoog Sophie Kapteijn, de ontwikkelaars van PowerCoaching, verzorgen de masterclass.

Aanmelden
Aanmelden voor de masterclass ADHD Powercoaching

Datum: 6 oktober en op 3 november 2016.
Kosten: € 495,- exclusief BTW, inclusief een gratis exemplaar van het boek PowerCoaching t.w.v. € 34,95. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

De Masterclass PowerCoaching is een ontwikkeld door de Yulius Academie en wordt georganiseerd door Koninklijke van Gorcum.