Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Congrestival Eigen(wijs)heid eerst! Lokaal samen zorgen

Raadhuis van Hilversum, Hilversum
134 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Wijkteam, Gehandicaptenzorg

Details evenement

07 oktober 2016
11:30 uur
Raadhuis van Hilversum, Hilversum
Agora, Austerlitz Zorgt, Expertisecentrum Mantelzorg, gemeente Hilversum, LCGW, LSA, Mezzo, Movisie, NOV, Serious Video en Vilans
030-7892282
€ 99

Op 7 oktober 2016 is het congrestival Eigen(wijs)heid eerst! Lokaal samen zorgen staat centraal. De gemeente Hilversum is gastvrouw van het evenement en laat deelnemers kennismaken met nieuwe vormen van informele zorg. In workshops komen verschillende thema’s rondom samen zorgen aan bod. Het congrestival is voor iedereen die betrokken is bij lokale zorg en ondersteuning. Of je nu cliënt/patiënt bent, mantelzorger, vrijwilliger, lid van een bewoners(zorg)initiatief, beroepskracht in zorg of welzijn, of werkzaam bent bij een gemeente. Leer, verken, deel en denk mee!