Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Lean in de Langdurende Zorg

Amersfoort
244 Ouderenzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg

Details evenement

17 september 2015
09:30 uur
Amersfoort
Leids Congres Bureau
071-5148203
355 euro. We hanteren diverse kortingsregelingen

Achtergrond
Sinds een aantal jaar staat de Lean methodiek ook in de langdurende zorg op de agenda: op verschillende manieren wordt ingezet op het continu verbeteren van processen, met de wens van de cliënt als uitgangspunt en het verbeteren van kwaliteit van leven als doel.

Maar hoe kun je Lean in je dagelijkse praktijk implementeren? Hoe zet je in op kleine, interne verbeteracties en houd je tegelijkertijd (extern gerichte) lange termijn doelen in zicht? Hoe kun je op de juiste manier aandacht besteden aan de "zachte kanten" van Lean - cliënttevredenheid en teamontwikkeling – en tegelijkertijd streven naar meer efficiency en een beter financieel resultaat? En op welke manier kun je medewerkers en cliënten het best betrekken? Tijdens deze 2e Landelijke Studiedag maken we met Lean de volgende stap op weg naar continu verbeteren in de praktijk. 

Doelgroep
Bestuurders, directeuren, managers kwaliteit, innovatie en HR, teamleiders en beleidsmakers werkzaam bij instellingen voor langdurende zorg, zorgverzekeraars, zorgkantoren en adviesbureaus. Overige geïnteresseerden zijn uiteraard ook van harte welkom.