Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Domotica in de Langdurende Zorg

Ariso Amsterdam, Amsterdam
337 Ouderenzorg, Gehandicaptenzorg

Details evenement

30 september 2015
09:30 uur
Ariso Amsterdam, Amsterdam
Leids Congres Bureau
071-5148203
355. Er zijn verschillende kortingsregelingen op van toepassing

Achtergrond
De laatste jaren komen er steeds meer technische hulpmiddelen op de markt om de zorg voor ouderen en mensen met een beperking of chronische ziekte makkelijker te maken. Deze domotica bieden zorg op afstand of toezicht bij cliënten thuis of binnen uw zorgorganisatie. Welke toepassingen zijn er precies en hoe zet u deze op een verantwoorde manier in?

Tijdens deze studiedag wordt u op de hoogte gebracht van wat domotica precies inhoudt en wat de nieuwste ontwikkelingen en toepassingen zijn. Ook komen ethische en praktische afwegingen aan bod die een rol spelen bij de implementatie van domotica binnen uw zorgorganisatie. In de middag is er aandacht voor praktijkvoorbeelden uit zowel de ouderen- als de gehandicaptenzorg.

Doelgroep
Professionals, managers, teamleiders en beleidsmakers werkzaam bij instellingen voor langdurende zorg, overheden, zorgverzekeraars en adviesbureaus. Overige heïnteresseerden zijn uiteraard ook van harte welkom.