Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Werkconferentie: Do it together! Aan de slag met informele zorg en ondersteuning

Vergadercentrum Domstad, Utrecht
161 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Wijkteam, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

22 juni 2015
13:00 uur
Vergadercentrum Domstad, Utrecht
Expertisecentrum Mantelzorg
gratis
Samenwerken met mantelzorgers? Zorgvrijwilligers vinden en binden? Het netwerk van uw cliënten versterken? Kom naar ‘Do it together’, dé werkconferentie over mantelzorg en vrijwillige inzet, en hoor hoe u kunt bijdragen aan een goede informele zorg en ondersteuning.

Samenwerken is de rode draad van deze conferentie. Do it together: samen met vrijwilligers en mantelzorgers nog betere zorg en ondersteuning bieden aan cliënten. Inspirerende workshops geven u nieuwe inzichten en tools op het terrein van informele zorg en ondersteuning. U gaat met uiteenlopende methoden aan de slag en wisselt in inspirerende deelsessies ervaringen uit met mensen uit het hele land.

De bijeenkomst is voor iedereen die betrokken is bij het ondersteunen van mantelzorgers thuis of in verblijfzorg, vanuit zorg, welzijn, vrijwilligerswerk of als cliënt. Zoals sociaal professionals, zorgmedewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers, ervaringsdeskundigen, bestuurders van maatschappelijke organisaties en zorginstellingen, beleidsmedewerkers, onderzoekers of sociaal ondernemers.

Lees meer over het programma

De werkconferentie wordt georganiseerd in het kader van de Toekomstagenda Informele zorg en ondersteuning.