Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Kennissessie: Innovatieve ICT ter ondersteuning van zelfsturende teams in de zorg

Winvision, Marconibaan 12, Nieuwegein
173 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Wijkteam, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

23 juni 2015
09:30 uur
Winvision, Marconibaan 12, Nieuwegein
Winvision
info@winvision.nl
030 - 658 01 58
gratis
Mensen blijven zo lang mogelijk thuis wonen en worden ondersteund door hun netwerk en de zorg. Zorginstellingen werken in toenemende mate met teams ‘op afstand’. Deze teams zijn verantwoordelijk voor de zorg, maar ook voor de planning, het budget en de samenwerking met de keten. Innovatieve ICT levert een belangrijke bijdrage aan het succesvol uitvoeren van de taken en een efficiënt proces. Denk bijvoorbeeld aan:

• Eenvoudige raadpleging en registratie van gegevens op tablet of smartphone
• Het faciliteren van zelfsturende teams met een web-werkplek en apps
• Beeldbellen met collega’s, cliënten en het netwerk van de cliënt
• Samenwerken met teams en centrale kantoor in teamsites
•​ Actueel inzicht in kwaliteit, zorg en financiën door slimme dashboards.

Tijdens dit evenement krijgt u de laatste inzichten op het vlak van mobiliteit, beeldbellen, apps en samenwerking in het team en met de keten. Naast de visie en toepassingen van zorginnovaties van Microsoft en Winvision hoort u het inspirerende verhaal van Frion, een zorgorganisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een verstandelijke beperking, waar innovatieve toepassingen de realiteit zijn.

Frion wilde zorgverleners meer zelfstandigheid en zeggenschap geven, maar hen wel vanuit de centrale organisatie faciliteren. Vanuit de praktijk vertelt Frion over dit proces en hoe ze het intranet dat de resultaatverantwoordelijke teams ondersteunt, hebben laten aansluiten bij de cultuur van de organisatie.

Programma
09.30 uur Ontvangst
10.00 uur Welkom
10.05 uur Visie op de zorgmarkt en de inzet van slimme technologie door Microsoft
10.50 uur Concrete toepassingen van zorginnovaties (beeldbellen, dashboards en mobiliteit) door Winvision
11.35 uur Klantcase Frion
12.20 uur Afsluiting
12.30 uur Lunch

Meld u gratis aan voor deze kennissessie