Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Gratis seminar 'Het morele kompas'

Mennorode, Elspeet
161 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

13 mei 2015
10:00 uur
Mennorode, Elspeet
Mennorode
marcom@mennorode.nl
0577 498 111
Gratis
Gratis seminar voor zorgverleners
Mennorode en Reliëf, christelijke vereniging van zorgaanbieders organiseren een gratis seminar voor zorgverleners, in het kader van de Dag van de Verpleging. Het thema van het seminar is Het morele kompas.

Tijdens de bijeenkomst sta je stil bij hoe je als zorgverlener keuzes maakt en hoe jouw eigen kompas werkt. Wat is in jouw ogen goede zorg? Wanneer raak je verontwaardigd? Wat betekent het als je intuitie opspeelt en hoe ga je daar in jouw organisatie over in gesprek?

Tijdens het seminar spreken meerdere experts op dit gebied vanuit verschillende invalshoeken. De sprekers bieden de deelnemers concrete handreikingen om in hun dagelijkse zorgpraktijk mee aan de slag te gaan. We hebben maar liefst 4 sprekers!

Het seminar wordt in de ochtend en in de middag aangeboden. U kunt zich nu al opgeven. Er zijn maximaal 250 plaatsen per bijeenkomst beschikbaar. VOL=VOL

Meer informatie en aanmelden voor het seminar