Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

4e landelijke studiedag De Wijkverpleegkundige aan Zet

Aristo Utrecht, Utrecht
300 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

20 mei 2015
10:00 uur
Aristo Utrecht, Utrecht
Leids Congres Bureau
071-5148203
€ 340 met verschillende kortingsmogelijkheden

4e Landelijke studiedag De Wijkverpleegkundige aan Zet
20 mei 2015

Het Leids Congres Bureau nodigt u uit voor de 4e landelijke studiedag ‘De wijkverpleegkundige aan zet’. Per 1 januari zijn grote veranderen ingezet voor het werk van de wijkverpleegkundige. Het thema dit jaar is dan ook indiceren en organiseren. Tijdens deze studiedag ligt het accent op het leren van elkaar. Wat is er mogelijk op het gebied van indiceren, geïntegreerde eerstelijnszorg en samenwerking met het sociale wijkteam? Wat werkt er goed en hoe kunnen we lastige zaken werkbaar maken?

We hopen u te verwelkomen op 20 mei in Aristo Utrecht!

Doelgroep
Deze studiedag gaat in op de rol en de positie van de wijkverpleegkundige in de actuele context. Deze bijeenkomst is daarom hoofdzakelijk bedoeld voor wijkverpleegkundigen, andere (wijk)professionals en hun management in de eerstelijns- en thuiszorg. Ook medewerkers van gemeenten, GGD en zorgverzekeraars zijn van harte welkom.

Datum en locatie
Woensdag 20 mei 2015 in Aristo Utrecht.

Kosten
De kosten voor het bijwonen van deze studiedag bedragen € 340,00 p.p. (excl. BTW). Deelnemers die werkzaam zijn als wijkverpleegkundige ontvangen een korting van € 35,00 en betalen € 305,00 per persoon. Bent u daarnaast lid van V&VN afdeling Verpleegkundigen Maatschappij en Gezondheid dan komt u in aanmerking voor een extra korting van € 20,00 en betaalt u € 285,00 per persoon. Wilt u met vijf of meer personen komen, neem dan contact met ons op voor extra kortingsmogelijkheden.

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd het Kwaliteitsregister V&V.

Link
 http://www.leidscongresbureau.nl/congres/wijkverpleging_2015