Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Masterclass Zorg en Dwang

Aristo Amsterdam, Amsterdam
241 Ouderenzorg, Gehandicaptenzorg

Details evenement

01 april 2015
10:00 uur
Aristo Amsterdam, Amsterdam
Leids Congres Bureau
071-5148203
€ 330,00 met diverse kortingsmogelijkheden

Masterclass Zorg & Dwang
1 april 2015

 De nieuwe Wet Zorg en Dwang beoogt kaders te scheppen voor het juist toepassen  van onvrijwillige zorg en de versterking van de rechtspositie van cliënten. Tijdens deze  masterclass krijgt u de nieuwste informatie over deze wet en vooral wat de gevolgen zijn  voor de zorg die u in praktijk levert. Verder gaan we in op ethische aspecten en krijgt u  handvatten voor het gunstig beïnvloeden van gedrag. Er is veel ruimte voor vragen en u kunt eigen casuïstiek inbrengen.

Doelgroep
Geriaters, specialisten ouderengeneeskunde, psychiaters, artsen voor verstandelijk gehandicapten, orthopedagogen, gedragsdeskundigen, begeleiders,  verpleegkundigen en verzorgenden in de ouderen- en gehandicaptenzorg.  Ook cliëntvertrouwenspersonen, klachtfunctionarissen, leidinggevenden en beleidsmedewerkers zijn van harte welkom.


Datum en locatie
De masterclass ‘Zorg en Dwang’ vindt plaats op woensdag 1 april in Aristo Amsterdam. Na inschrijving ontvangt u een routebeschrijving.


Kosten
De kosten voor het bijwonen van de bijeenkomst bedragen € 330,- p.p. (excl. BTW).

Kortingen
Collega’s profiteren van onze collegakorting van € 25,- en betalen € 305,-. Het factuuradres dient  hetzelfde te zijn. Wilt u met 5 personen of meer van dezelfde organisatie komen, neemt u dan contact met ons op.


Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd bij ABC1, Verpleegkundig Specialisten Register en het Kwaliteitsregister V&V.


Link
http://www.leidscongresbureau.nl/congres/Zorg_en_Dwang_2015