Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Executive Certificate in Healthcare Management

t/m 17-03-2016 - Maastricht School of Management, Maastricht
905 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

14 april 2015 - 17 maart 2016
09:30 uur
Maastricht School of Management, Maastricht
Maastricht School of Management
admissions@msm.nl
+31 43 3870808
8500 (vrijgesteld van BTW)

Organisaties in de gezondheidszorg hebben continue te maken met veranderingen en verschuivingen als gevolg van overheidsbeslissingen en de ontwikkelingen op het gebied van technologie, biotechnologie en farmacie. De groeiende verantwoordelijkheden van zorgaanbieders vragen om goed opgeleide management professionals.

Het 12-maanden durende parttime Executive Certificate programma in Healthcare Management biedt een brede selectie aan theoretische en praktische management topics relevant voor organisaties actief in de gezondheidszorg. Het programma is gebaseerd op de kennis en ervaring van deskundigen op het gebied van management van gezondheidszorgorganisaties.

Met de kennis en management vaardigheden die u opdoet tijdens het programma zult u in staat zijn om de veranderingen waarmee de gezondheidszorg geconfronteerd wordt aan te pakken, en op een effectieve en efficiënte manier in te kunnen spelen op nieuwe trends en uitdagingen in de sector.
Het executive certificate programma in Healthcare Management bereidt u voor op leidinggevende posities in de sector.

Het programma is een gezamenlijk initiatief van Maastricht School of Management (MSM) en Brightlands Maastricht Health Campus (MHC).

Voor wie?
Het executive certificate programma in Healthcare Management is uitermate geschikt voor zorgprofessionals (bijvoorbeeld senior managers, artsen en afdelingshoofden) die werkzaam zijn in een management positie met de ambitie om door te groeien in hun functie. U beschikt over een Bachelor diploma (of gelijkwaardig opleidingsniveau), minimaal 3 jaar werkervaring in de gezondheidszorg en hebt een goede beheersing van de Engelse taal. Het programma wordt volledig gegeven in het Engels.

Door de parttime opzet van het programma is deze opleiding goed te combineren met een (fulltime) baan. Iedere maand heeft u maximaal drie dagen op rij les (inclusief werkbezoeken). Dit betekent dat u slechts minimale tijd weg bent van uw werk en toch kunt profiteren van een interactieve leerervaring met collega-professionals. In de maanden juli en augustus vinden er geen lessen/activiteiten plaats.

Wanneer?
Het Executive Certificate programma in Healthcare Management vindt plaats van april 2015 tot maart 2016 (exclusief de maanden juli en augustus). Lessen vinden eenmaal per maand plaats gedurende een driedaags fulltime programma.
Inschrijving voor het programma sluit op 1 maart 2015.