Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Middagsymposium Hoarding & Woningvervuiling

De Observant, Amersfoort
269 Welzijnswerk, GGZ

Details evenement

19 maart 2015
13:00 uur
De Observant, Amersfoort
Leids Congres Bureau
071-5148203
€ 220 met kortingsmogelijkheden

Middagsymposium Hoarding & Woningvervuiling

19 maart 2015

Het Leids Congres Bureau nodigt u uit voor de 9e landelijke studiedag Forensische Zorg. Dit jaar staat het thema kwaliteit centraal. Wat is kwaliteit, hoe meet je het en hoe maak je het transparant? Daarnaast gaan we in op sturing op kwaliteit door middel van inkoop en discussiëren we met elkaar over knelpunten en oplossingen.

’s Middags kunt u kiezen uit parallelsessies waarin kwaliteit tot uiting komt in praktijk- en samenwerkingsvoorbeelden. We besteden aandacht aan de samenwerking met gemeenten, kwaliteit van begeleiding, het delen van gegevens en hoe een positief leefklimaat invloed heeft op de kwaliteit van de behandeling.

Doelgroep

Deze studiedag is bedoeld voor managers en medewerkers van Dienst Justitiële Inrichtingen, het OM, de rechterlijke macht en de advocatuur, Forensische en Penitentiaire Psychiatrische Centra, Forensisch Psychiatrische Klinieken en Afdelingen, penitentiaire inrichtingen, zorgaanbieders in de GGZ, reclassering, gemeentelijke instellingen en veiligheidshuizen. Ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Datum en locatie

Het symposium Hoarding & Woningvervuiling vindt plaats op donderdag 19 maart 2015 in De Observant in Amersfoort.

Kosten

De kosten voor het bijwonen van dit symposium bedragen € 220,00 p.p. (excl. BTW).

Kortingen

Indien u zich ook voor het symposium Zorgmijders met een LVB inschrijft, geldt een korting van € 50,00 op het totale bedrag.

Indien u gelijktijdig een collega aanmeldt voor hetzelfde symposium, krijgt deze tweede (en elke volgende) persoon een korting van €25 per symposium.

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V en het Verpleegkundig Specialisten Register. Houd onze website in de gaten voor informatie over toekenning van punten.

Link

http://www.leidscongresbureau.nl/congres/hoarding