Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Masterclass 'Begeleiderscompetenties bij LVB'

De Observant, Amersfoort
196 Gehandicaptenzorg

Details evenement

17 maart 2015
09:30 uur
De Observant, Amersfoort
Leids Congres Bureau
071-5148203
330 euro. Op dit tarief zijn diverse kortingsregelingen van toepassing

Wegens succes herhaald:

Landelijke Masterclass Begeleiderscompetenties bij LVB
Haal het beste uit uw cliënt!

17 maart 2015

Wij nodigen u van harte uit om op 17 maart deel te nemen aan de landelijke masterclass Begeleiderscompetenties bij LVB. Door onvoorspelbaar gedrag en het ontstaan van (gedrags)problemen is het soms lastig om als professional een goede relatie op te bouwen met cliënten met een LVB. Hoe kunt u de cliëntrelatie versterken en zo het beste uit uw cliënt naar boven halen?

Tijdens deze masterclass leert u op welke manier uw eigen houding en gedrag invloed hebben op (het gedrag van) de cliënt. U krijgt handvatten aangereikt om gedrag van uw cliënt te kunnen voorspellen en om hierop in te kunnen spelen. Ook leert u welke rol macht speelt in de relatie tussen begeleider en een cliënt met een LVB.

Doelgroep
Begeleiders, hulpverleners en andere professionals werkzaam in de zorg voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

Link: http://www.leidscongresbureau.nl/congres/HH_Begeleiderscompetenties_LVB