Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Gedragsproblemen bij Ouderen in Intramurale setting

Aristo , Amsterdam
213 Ouderenzorg

Details evenement

10 maart 2015
10:00 uur
Aristo , Amsterdam
Leids Congres Bureau
071-5148203
€ 330 met kortingsmogelijkheden

3e Landelijke studiedag
Gedragsproblemen bij Ouderen in intramurale setting

10 maart 2015

Dementie: een ziekte die helaas niet zelden gepaard gaat met onbegrepen en moeilijk hanteerbaar gedrag. Zowel verpleging, verzorging als behandelaren hebben er dagelijks mee te maken en moeten zich ertoe verhouden. We willen graag zo goed mogelijke en liefdevolle zorg bieden, maar soms is het gedrag van cliënten om wanhopig van te worden.

Deze 3e landelijke studiedag over gedragsproblemen bij ouderen met dementie is helemaal gericht op de intramurale setting. Ouderen blijven steeds langer thuis wonen, wat er voor zorgt dat juist in het verpleeghuis veel mensen met complexe problematiek verblijven. We gaan in op het omgaan met probleemgedrag, het gebruik van psychofarmaca en het herkennen van pijn als oorzaak van probleemgedrag. ’s Middags kunt u deelnemen aan twee interactieve sessies die u praktische handreikingen bieden voor het omgaan met probleemgedrag en het samenspel met familie van cliënten.

 Doelgroep

Specialisten ouderengeneeskunde, psychologen, verpleegkundigen, verzorgenden, geriaters en andere geïnteresseerden


Datum en locatie

De 3e landelijke studiedag ‘Gedragsproblemen bij Ouderen in intramurale setting’ vindt plaats op dinsdag 10 maart 2015 bij Aristo Amsterdam.

Kosten

De kosten voor het bijwonen van deze studiedag bedragen € 330,00 p.p. (excl. BTW).

Korting

Neemt uw collega ook deel? Dan geldt onze collegakorting van € 25,00. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres betaalt uw collega € 305,00 (excl. BTW). Wilt u met vijf of meer personen komen, neem dan contact met ons op voor kortingsmogelijkheden.


Accreditatie

Accreditatie is toegekend door het Kwaliteitsregister V&V, het Verpleegkundig Specialisten Register en ABAN.

Link

 http://www.leidscongresbureau.nl/HH_gedragsproblemen_intramuraal/informatie