Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Expeditie Begonia, op zoek naar meer variaties in wonen en zorg

De Rijtuigenloods, Amersfoort
163 Ouderenzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg

Details evenement

24 maart 2015
09:30 uur
De Rijtuigenloods, Amersfoort
Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg
redactie@kcwz.nl
0302739750

Thuishuizen, kangoeroewoningen, woongemeenschappen: de afgelopen decennia zijn er veel alternatieven ontwikkeld voor het zelfstandig thuis wonen en het wonen in een zorginstelling. Door het huidige overheidsbeleid van 'langer thuis wonen' krijgen deze alternatieven een impuls en neemt de behoefte aan een andere invulling van wonen en zorg toe. Het Aedes-Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg springt in op deze vraag met het congres Expeditie Begonia.

Ga dinsdag 24 maart mee op een zoektocht langs uiteenlopende woonvormen, maak kennis met sleutelfiguren van nieuwe woonconcepten, ga zelf aan de slag met het ontwerpen van een geschikte woonvorm en laat u inspireren door de woonverhalen van anderen.

Enkele sprekers:

Martin van Rijn
Liane den Haan
George de Kam
Guus van Montfort
Frank du Mosch
Marc Calon
Vincent Bijlo