Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Masterclass Zorg en Dwang

Aristo Amsterdam, Amsterdam
377 Ouderenzorg, Gehandicaptenzorg

Details evenement

02 december 2015
10:00 uur
Aristo Amsterdam, Amsterdam
Leids Congres Bureau
071-5148203
€ 330,- p.p. (excl. BTW), met verschillende kortingsmoglijkheden
Masterclass Zorg & Dwang

2 december 2015

De nieuwe Wet Zorg en Dwang beoogt kaders te scheppen voor het juist toepassen  van onvrijwillige zorg en de versterking van de rechtspositie van cliënten. Tijdens deze  masterclass krijgt u de nieuwste informatie over deze wet en vooral wat de gevolgen zijn  voor de zorg die u in praktijk levert. Verder gaan we in op ethische aspecten en krijgt u  handvatten voor het gunstig beïnvloeden van gedrag. Er is veel ruimte voor vragen.

Doelgroep

Geriaters, specialisten ouderengeneeskunde, psychiaters, artsen voor verstandelijk gehandicapten, orthopedagogen, gedragsdeskundigen, begeleiders,  verpleegkundigen en verzorgenden in de ouderen- en gehandicaptenzorg.  Ook cliëntvertrouwenspersonen, klachtfunctionarissen, leidinggevenden en beleidsmedewerkers zijn van harte welkom.


Datum en locatie

De masterclass ‘Zorg en Dwang’ vindt plaats op woensdag 2 december in Aristo Amsterdam. Na inschrijving ontvangt u een routebeschrijving.


Kosten

De kosten voor het bijwonen van de bijeenkomst bedragen € 330,- p.p. (excl. BTW).


Kortingen

Collega’s profiteren van onze collegakorting van € 25,- en betalen € 305,-. Het factuuradres dient  hetzelfde te zijn. Wilt u met 5 personen of meer van dezelfde organisatie komen, neemt u dan contact met ons op.


Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij ABC1, Verpleegkundig Specialisten Register en het Kwaliteitsregister V&V.


Link
http://www.leidscongresbureau.nl/congres/Zorg_en_Dwang_2015HH