Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Conferentie Kwalitatief onderzoek naar buurtontwikkeling: sociale- en sportinterventies onder de loep

Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
149 Welzijnswerk, WMO

Details evenement

01 december 2015
12:30 uur
Pakhuis de Zwijger, Amsterdam
Movisie en NISB
info@movisie.nl
030 789 20 00
75,00

Sport- en sociale interventies dragen bij aan buurtontwikkeling. Tenminste, daar gaan we vaak van uit. Op deze conferentie willen we inzichtelijk maken wat werkt en welke rol kwalitatief onderzoek kan spelen bij het uitbreiden van kennis over wat werkt. Tijdens de dag willen we u graag inspireren en kunt u actief meedoen aan inspirerende workshops rondom buurtontwikkeling. De conferentie wordt georganiseerd in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen.

Bijzonder hoogleraar sportsociologie Ramón Spaaij van de Universiteit van Amsterdam verzorgt een inleiding. Evelien Tonkens, hoogleraar Burgerschap en Humanisering van de Publieke Sector van de Universiteit voor Humanistiek spreekt over burgerparticipatie en actief burgerschap in de buurt.

Meer informatie: https://www.movisie.nl/agenda/conferentie-kwalitatief-onderzoek-naar-buurtontwikkeling-sociale-sportinterventies-onder-loep