Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Zelfredzaamheid en de rol van de financieel hulpverlener

Hotel Veenendaal, Veenendaal
348 WMO

Details evenement

24 november 2015
12:00 uur
Hotel Veenendaal, Veenendaal
Studiecentrum Kerckebosch

Sturen op zelfredzaamheid staat hoog in het vaandel. Iedereen weet dat door zelfredzaamheid te stimuleren duurzame uitstroom vergroot wordt. Maar hoe doe je dat en waar liggen de grenzen aan zelfredzaamheid?

Coachen naar verandering
Tijdens deze training ontvang u een overzicht van de mogelijkheden die er zijn om binnen uw vak een meer coachende rol aan te nemen, waardoor de veranderbereidheid van de cliënt toeneemt. Tevens zal de docent aandacht besteden aan de meerwaarde van een samenwerkingsrelatie met de klant; hoe deze op te bouwen vanaf het eerste contact en in te zetten tijdens het gehele verdere traject.

Door het volgen van deze cursusmiddag leert u:

-Sturen op zelfredzaamheid en de grenzen aan zelfredzaamheid
-Hoe te handelen als coach en te werken met een coachplan
-Uw eigen valkuilen herkennen