Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Strategische Personeelsplanning

t/m 19-11-2015 - Utrecht
512 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

11 - 19 november 2015
09:00 uur
Utrecht
International Management Forum (IMF)
info@imf-online.com
+31 (0)40 246 02 20
€2.980,- (ex. BTW)
Strategische personeelsplanning is essentieel voor een succesvolle organisatiestrategie!
Cruciaal voor uw organisatiesucces en de realisatie van uw organisatiestrategie is dat u over de juiste medewerkers beschikt op het juiste moment. Hiermee blijft u uw concurrenten namelijk een stap voor. Met strategische personeelsplanning brengt u in beeld welke medewerkers en competenties u nu in huis heeft en welke er straks nodig zijn. Zo zorgt u ervoor dat uw organisatie haar doelstellingen kan bereiken, nu en in de toekomst. Wilt u weten wat strategische personeelsplanning inhoudt en welke voordelen het uw organisatie oplevert? Schrijf u dan nú in voor de training Strategische Personeelsplanning!

Unieke training Strategische Personeelsplanning in de praktijk!
Binnenkort start de 4-daagse training Strategische Personeelsplanning weer! In deze training doet u de benodigde kennis op en ontwikkelt u de juiste vaardigheden om Strategische Personeelsplanning structureel en succesvol toe te passen. Tijdens de training wordt een concreet en toepasbaar model voor Strategische Personeelsplanning behandeld. Dit model helpt u met het doorlopen van het hele strategische planningsproces. Vervolgens gaat u aan de slag met cases en praktische oefeningen. Tevens geven de trainers de aanzet voor uw eigen strategische personeelsplanning.

Resultaat training
Na de training Strategische Personeelsplanning bent u in staat een heldere analyse te maken van de benodigde kwantiteit en kwaliteit van uw personeelsbestand. U heeft inzicht in de strategische doelstellingen van uw organisatie en u kunt invulling geven aan of adviseren over Strategische Personeelsplanning binnen uw organisatie op middellange en lange termijn.

Voor wie?
Vrijwel elke organisatie en in het bijzonder ook overheidsorganisaties, zorginstellingen en andere not-for-profit organisaties hebben belang en baat bij Strategische Personeelsplanning. Deze training over personeelsplanning is dan ook van strategisch belang voor HR-professionals, HR-adviseurs, lijnmanagers, directieleden, inleen- en flexmanagers, financiële professionals en recruitment managers in alle soorten organisaties.

Vraag de brochure aan
Meer informatie? Bezoek www.imf-online.com of vraag de brochure aan via info@imf-online.com.

Liever direct inschrijven?
Om u voor deze training in te schrijven kunt u gebruikmaken van het online inschrijfformulier op www.imf-online.com. Houd er rekening mee dat we slechts een zeer gelimiteerd aantal deelnemers toelaten. Wees er dus snel bij!