Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Palliatieve Zorg in de Thuissituatie

Aristo Amsterdam, Amsterdam
221 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Wijkteam

Details evenement

24 november 2015
09:30 uur
Aristo Amsterdam, Amsterdam
Leids Congres Bureau
071-5148203
355 euro. Op dit tarief zijn verschillende kortingsregelingen van toepassing.
Doordat ouderen en terminale patiënten steeds langer thuis blijven wonen, vindt de laatste levensfase en het sterven vaker plaats in de thuissituatie. Wanneer spreken we van het ingaan van deze palliatieve fase? Hoe zorgt u er met de andere betrokken zorg- en hulpverleners voor dat de palliatieve zorg aan de patiënt goed verloopt? En hoe communiceert u met de patiënt en zijn of haar naasten over de laatste wensen?

Deze studiedag gaat over het bieden van kwalitatief goede palliatieve zorg in de thuissituatie. Tijdens het ochtendprogramma wordt u op de hoogte gesteld van de laatste inzichten en ontwikkelingen op dit gebied. In de middag kunt u uw eigen programma samenstellen door te kiezen tussen sessies waarin verschillende goede voorbeelden en methodieken worden gepresenteerd.

Doelgroep
(Wijk)verpleegkundigen, huisartsen, thuiszorgmedewerkers, casemanagers, specialisten ouderengeneeskunde en andere zorgprofessionals en beleidsmakers betrokken bij palliatieve zorg in de thuissituatie.

Datum en locatie
De studiedag Palliatieve Zorg in de Thuissituatie vindt plaats op 24 november in Aristo Amsterdam

Kosten*
De kosten voor het bijwonen van deze studiedag bedragen € 355,00 p.p.

Kortingen*
Indien u zich vóór 1 oktober 2015 inschrijft, ontvangt u € 25,00 vroegboekkorting en bedragen de kosten voor het bijwonen van de bijeenkomst € 330,00 p.p.

Te allen tijde geldt onze collegakorting van € 35,00. Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres betaalt uw collega vóór 1 oktober € 295,00, daarna is dat € 320,00.

alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW