Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Het onverklaarde verklaard

Theater Hotel Figi Zeist, Zeist
468 Ouderenzorg, Wijkteam, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg

Details evenement

10 november 2015
09:45 uur
Theater Hotel Figi Zeist, Zeist
Medilex
j.damen@medilex.nl
0306933887
395

Daar is ze weer, mevrouw Wijbenga*, met dezelfde klachten waarmee zij voorgaande keren ook al ongerust bij u verscheen. Na verschillende consulten is nog steeds niet duidelijk wat er precies aan de hand is. De klachten blijven en mevrouw Wijbenga dus ook. Hoe kunt u haar helpen?

Bij minstens een derde van de patiënten wordt geen verklaring gevonden voor lichamelijke klachten. Hoe helpt u deze groep patiënten beter en effectiever? En als u niet direct tot een diagnose komt, waarmee is de patiënt dan toch gebaat?

Weet wat de succesfactoren zijn in uw consult en in de behandeling van patiënten met onverklaarde klachten!

Kijk op www.medilex.nl/onverklaard voor het programma