Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Buurtplatformen: weggegooid geld of échte verbindingen?

Centrum voor de Kunsten, Domplein 4 in Utrecht, Utrecht
163 Welzijnswerk, Wijkteam, WMO

Details evenement

24 november 2015
09:30 uur
Centrum voor de Kunsten, Domplein 4 in Utrecht, Utrecht
mijnbuurtje.nl & Participe Advies
eric@mijnbuurtje.nl
0653543466
gratis
Werk je bij een gemeente of welzijnsorganisatie als professional, adviseur, opbouwwerker, community builder of coördinator? En ben je bezig met overheids- of burgerparticipatie, WMO transitie, faciliteren van eigen kracht, krachtige kernen of wijkcommunicatie? Dan is dit congres voor jou!

In de decentralisaties worstelen veel organisaties met hun nieuwe rol maar ook met hoe ze bewoners kunnen activeren om zélf de regie te nemen. Hoe zorg je voor verbinding in de buurt en dat mensen écht met elkaar in contact komen? Iedereen lijkt dé oplossing te hebben. Maar hoe kies je dan voor de juiste aanpak of platform?