Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Dementiezorg in de thuissituatie

Aristo Amsterdam, Amsterdam
142 Ouderenzorg

Details evenement

13 januari 2015
09:30 uur
Aristo Amsterdam, Amsterdam
Leids Congres Bureau
071-5148204
340 euro. Op dit bedrag zijn verschillende kortingsregelingen van toepassing

Landelijke Studiedag 'Dementeizorg in de Thuissitatie'
13 januari 2015, Aristo Amsterdam
Wegens succes herhaald!

In navolging van de succesvolle studiedag in april 2014, zijn we blij dat we hetzelfde programma nogmaals aan u mogen presenteren.

Terwijl het aantal ouderen met dementie toeneemt, neemt door de hervormingen in de langdurige zorg het aantal bedden in verzorg- en verpleeghuizen af. Mensen met dementie moeten dus vaker en langer thuis blijven wonen, waar de zorg moet worden opgevangen door mantelzorgers, de huisarts en ambulante zorgverleners zoals wijkverpleegkundigen en casemanagers.

Hoe kan de zorg voor thuiswonende dementiepatiënten het beste worden georganiseerd? En hoe kunnen de zorgprofessionals er voor zorgen dat het thuis wonen prettig, veilig en niet te belastend is voor de cliënt en zijn of haar omgeving? Op deze studiedag proberen experts antwoord te geven op deze vragen. U gaat naar huis met praktische tips en handvatten die u in uw werk kunt gebruiken. Het programma biedt tevens voldoende ruimte voor vragen en interactie.