Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

bijeenkomst over tools voor vastgoedmanagement

Amersfoort (wordt nog bekendgemaakt), Amersfoort
145 Ouderenzorg, Gehandicaptenzorg

Details evenement

19 juni 2014
12:00 uur
Amersfoort (wordt nog bekendgemaakt), Amersfoort
Bouwstenen voor Sociaal
lindy@bouwstenen.nl
033 2584337
195

Bouwstenen heeft samen met het werkveld meer dan 40 huisvestings- en vastgoedmanagementsystemen op een rijtje gezet en vergeleken. Tijdens deze dag worden de resultaten gepresenteerd en ontmoet u de gebruikers en leveranciers van deze systemen.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor gemeenten, scholen, (zorg)corporaties en andere organisaties die hun huisvestings- en vastgoedmanagement willen profressionaliseren en daar een goed softwaresysteem bij zoeken.

meer informatie vindt u op www.bouwstenen.nl