Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Het Dementietheater: Levensechte zorgsituaties nagespeeld

Het Schaffelaartheater , Barneveld
282 Ouderenzorg

Details evenement

12 juni 2014
09:00 uur
Het Schaffelaartheater , Barneveld
Mark Two Academy
info@marktwo.nl
033-4345730
 • Paramedici (3)
 • Overige beroepen (3)
 • Toon volledig aanbod

  +31 (0)33 434 57 30
  info@marktwo.nl  In de spotlight:

  Interviewboek Interviewboek (Hersen)werk in uitvoeringMed. secretaresses 'Terug naar de schoolbanken'Studiedag 'Het Dementie Theater' Levensechte zorgsituaties nHet Duet fysiotherapeut en reumatoloogDierenartsassistenten lente editie 2014Pareltjes reumaIn vuur en vlamTerug naar de schoolbanken v&vErgotherapeuten 'Terug naar de schoolbanken' apothekersassistentenDe behandeling van MS; maatwerk en MRI'Terug naar de schoolbanken'

  Studiedag 'Het Dementie Theater' Levensechte zorgsituaties nagespeeld
  12 juni 2014

  Beste collega,

  Op donderdag 12 juni 2014 organiseert Mark Two een nieuwe studiedag getiteld, ‘Het Dementie Theater’. Tijdens deze studiedag, die bedoeld is voor verzorgenden & verpleegkundigen, worden onderwijs en theater gecombineerd. Geen saaie lezingen en droge leerstof maar inspirerende verhalen en beelden tot leven gebracht op het theaterpodium.

  Praktijksituaties op het gebied van de dementiezorg worden levensecht gespeeld en geanalyseerd. We laten zien waar het soms fout gaat en gaan uitgebreid in op de vraag hoe het beter kan. We gaan ons letterlijk verplaatsen in de mens met dementie. Hoe ziet hij of zij de wereld? Wat speelt zich af in de ‘bovenkamer’ van patiënten die lijden aan deze hersenziekte? En hoe kunnen wij als professionals ervoor zorgen dat mensen met dementie zich op hun gemak voelen en een waardig leven leiden?

  We gaan praktisch aan de slag waardoor jij aan het einde van de dag met ervaringen naar huis gaat die je morgen in de praktijk kunt toepassen. Ervaar hoe deze nieuwe onderwijsvorm jou zal inspireren!

  Kijk voor meer informatie of om in te schrijven op onze website: http://www.marktwo.nl/cursusaanbod/studiedag-het-dementie-theater-levensechte-zorgsituaties-nagespeeld

  Namens de programmacommissie,
  Steven Korteling, cursusmanager Mark Two Academy