Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Digitale Ontwikkelingen in de zorg

regio Utrecht
202 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

17 juni 2014
09:00 uur
regio Utrecht
Zorgvisie
v.a. 299,-

Digitale ontwikkelingen verankeren zich steeds meer in de zorg. Online consulten met een zorgverlener, iPads op de spoedeisende hulp, telemonitoring en gebruik van social media voor het snel en laagdrempelig beantwoorden van vragen. Het zijn enkele voorbeelden van mogelijkheden voor zorginstellingen.

 

Deze digitale ontwikkelingen dragen ertoe bij dat patiënten en cliënten zelf aan het woord zijn. Zorginstellingen en medewerkers zijn laagdrempeliger benaderbaar  en u kunt als zorginstelling efficiënter en effectiever communiceren met patiënten en cliënten.

 

Met andere woorden, de toekomst voor de gezondheidszorg gaat er in snel tempo anders uitzien. Bent u al voorbereid op de toekomst? Wat zijn voorbeelden van goedwerkende middelen? Welke instellingen werken er dan succesvol mee en wat is succesvol?

 

Verdiep u nu in de veranderende toekomst
Tijdens het congres Digitale Ontwikkelingen in de Zorg beantwoorden zorgprofessionals deze vragen en meer. Vanuit praktijkvoorbeelden geven wij u een beeld van wat de verschillende mogelijkheden zijn en hoe u het aanpakt om deze mogelijkheden uit te rollen in uw praktijk.

 

Waarom mag u deze dag niet missen?

  • In één dag krijgt u een overzicht van de belangrijkste digitale ontwikkelingen in de zorg
  • Ontvang de do’s & don’ts om digitale hulpmiddelen in uw praktijk te kunnen implementeren
  • Uw vakgenoten vertellen over succesvolle voorbeelden uit hun praktijk
  • Patiënten delen met u  hun beleving van de digitalisering
  • Ontdek waar u zelf al mee kunt starten om zorg makkelijker te maken

 

Na deze dag weet u precies wat de mogelijkheden zijn en waar u voor uw praktijk moet beginnen!