Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Voorkomen van Huisuitzetting

Hogeschool Utrecht, Utrecht
133 Welzijnswerk, GGZ

Details evenement

21 mei 2014
10:00 uur
Hogeschool Utrecht, Utrecht
Leids Congres Bureau
071-5148203
225

In samenwerking met het Kenniscentrum Sociale Innovatie van Hogeschool Utrecht, Onderzoekscentrum Maatschappelijke Zorg van het Radboudumc en Aedes organiseert het Leids Congres Bureau de studiedag Voorkomen van Huisuitzetting. Tijdens deze studiedag hoort u relevante visies en de vertaling van onderzoeksresultaten naar de praktijk. Daarnaast kunt u ’s middags kiezen uit verschillende parallelsessies waarin aandacht wordt besteed aan praktijkvoorbeelden, vroegsignalering en incasso en schulden.

 

Doelgroep

Deze studiemiddag is bedoeld voor woningcorporaties, maatschappelijk werk, maatschappelijke opvang, (gerechts)deurwaarders, managers en medewerkers van GGD’s, RIBW’s, GGZ-instellingen, wethouders, beleidsmedewerkers en afdelingshoofden Sociale Zaken bij gemeenten.