Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

De klantmanagementdag

Landgoed de Horst, De Baak-Driebergen
143 Welzijnswerk, GGZ, WMO

Details evenement

17 april 2014
09:00 uur
Landgoed de Horst, De Baak-Driebergen
KeyZen en Stimulansz
€ 354,00

Kijk op vakmanschap; doen wat werkt!

De klantmanagementdag biedt u inzicht in essentiële know-how die nodig is om de komende jaren uw beroep uit te oefenen. We gaan in op de actualiteit en de innovatie in het sociale domein; Welke kennis en vaardigheden heeft u nodig om anno 2014 in uw werk resultaat te kunnen boeken en binnen alle veranderingen productief te blijven?

Aftrap met een presentatie door Harry Michon: Duurzaam werk en plaatsing van uw klanten; uitgesproken kansen! senior wetenschappelijk medewerker Trimbos Instituut en lector Fontys hogeschool HRM en Psychologie.

Vervolgens leidt dagvoorzitter Harry Starren u met 'spraakmakers' op interactieve wijze door het sociale domein. We besluiten de ochtend met de bekendmaking van de 'Klantmanager van het jaar 2014'. Zet een medewerker in het zonnetje of nomineer een collega voor de verkiezing van de KLANTMANAGER VAN HET JAAR.

Het middagprogramma biedt medewerkers & leidinggevenden een speciaal programma met maar liefst 12 workshops (klik HIER voor programma).

We sluiten rond 16.30 uur de dag af met een borrel en een laatste ontmoeting met uw collega's.

Wij zien u graag op donderdag 17 april 2014 bij het opleidingscentrum voor werkgevers 'de Baak' in Driebergen.

Met vriendelijke groet,
Wouter Shinju Limmen

Voor het ochtendprogramma klik HIER; of ga naar het overzicht van de WORKSHOPS.