Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

#MFA2025

MFA Kruisland, Steenbergen
165 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

20 februari 2014
13:00 uur
MFA Kruisland, Steenbergen
Zet
0135441440
0

Hoe realiseer je een succesvol en toekomstbestendig buurthuis, gemeenschaps-huis, cultureel centrum, oftewel een Multi Functionele Accommodatie (MFA)? Discussieer 20 februari aanstaande mee met andere MFA-bestuursleden, gemeenten en andere betrokkenen. Laat u inspireren over exploitatiekansen en hoe u de bezoekersaantallen vergroot. Hoe zet je je accommodatie op de kaart? Wat zijn goede voorbeelden, zoals ervaringen van iDOP-gefinancierde MFA’s en initiatieven over integratie van zorg.

#MFA2025 is een initiatief van de gemeente Steenbergen in samenwerking met: provincie Noord-Brabant, Regio West-Brabant, dorpsraad Kruisland, MFA Kruisland, ‘t Heft en Zet.