Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Landelijke Studiedag Jeugdzorg, de transitie voorbij

Aristo Amsterdam, Amsterdam
157 Jeugdzorg

Details evenement

11 december 2014
10:00 uur
Aristo Amsterdam, Amsterdam
Leids Congres Bureau
0715148203

Achtergrond
Als betrokkene bij de transitie jeugdzorg wilt u weten of u de juiste dingen doet om ook na 1 januari 2015 de beste zorg en ondersteuning te bieden aan jongeren. Met het motto “We zijn allang begonnen, maar nu begint het echt” biedt deze studiedag u een toetssteen voor waar uw regio staat, inspiratie om door te pakken en handreikingen om goede initiatieven en afspraken te bestendigen.

Experts bieden de meest actuele informatie vanuit helikopterview en verbinding. Tussen de lezingen is er ruime gelegenheid om de sprekers te bevragen en uw eigen ideeën en ervaringen in te brengen.

Doelgroep
Bestuurders, beleidsmakers en (programma)managers betrokken bij het begeleiden, behandelen en beschermen van jongeren, werkzaam binnen jeugdzorg, onderwijs, gemeente en eerstelijn. Huisartsen, kinder- en jeugdpsychologen en (ortho)pedagogen zijn nadrukkelijk ook uitgenodigd, evenals overige geïnteresseerden.

Accreditatie
Accreditatie is aangevraagd voor huisartsen, kinder- en jeugdpsychologen en orthopedagoog-generalisten. Bel ons of kijk op onze website voor informatie over toekenning van punten.