Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Masterclass: Begeleiderscompetenties bij LVB'

De Observant, Amersfoort
136 Welzijnswerk, GGZ, Gehandicaptenzorg

Details evenement

19 november 2014
09:30 uur
De Observant, Amersfoort
Leids Congres Bureau
330 euro. Er zijn verschillende kortingsregelingen van toepassing.

Landelijke Masterclass: Begeleiderscompetenties bij LVB
Haal het beste uit uw client!

Wij nodigen u van harte uit om op 19 november deel te nemen aan de landelijke masterclass Begeleiderscompetenties bij LVB. Door onvoorspelbaar gedrag en het ontstaan van (gedrags)problemen is het soms lastig om als professional een goede relatie op te bouwen met cliënten met een LVB. Hoe kunt u de cliëntrelatie versterken en zo het beste uit uw cliënt naar boven halen?

Tijdens deze masterclass leert u op welke manier uw eigen houding en gedrag invloed hebben op (het gedrag van) de cliënt. U krijgt handvatten aangereikt om gedrag van uw cliënt te kunnen voorspellen en om hierop in te kunnen spelen. Ook leert u welke rol macht speelt in de relatie tussen begeleider en een cliënt met een LVB.

Doelgroep
Begeleiders, hulpverleners en andere professionals werkzaam in de zorg voor mensen met een licht verstandelijke beperking.

Datum & locatie
De landelijke masterclass ‘Begeleiderscompetenties bij LVB’ vindt plaats op woensdag 19 november in De Observant in Amersfoort.

Kosten
De kosten voor het bijwonen van dit congres bedragen € 330,00 p.p. (excl. BTW).

Kortingen
Bij gelijktijdige aanmelding op hetzelfde factuuradres ontvang uw collega een korting van € 25,00. De Kosten voor het bijwonen van de masterclass bedragen dan € 305,00 (excl. BTW). Indien u met 5 of meer personen wilt deelnemen aan onze studiedag kunt u contact met ons opnemen voor extra kortingsmogelijkheden.

Link: http://www.leidscongresbureau.nl/congres/Begeleiderscompetenties_LVB