Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Conferentie Stichting Moria

Louiseweg 12, Nijmegen
180 Welzijnswerk, Jeugdzorg, GGZ

Details evenement

13 november 2014
14:00 uur
Louiseweg 12, Nijmegen
Stichting Moria
024-3297680
gratis

Stichting Moria bestaat 20 jaar. In die 20 jaar heeft Stichting Moria een uniek verhaal te vertellen, met voor – en tegenslagen in de omgang met haar ‘bewoners’. Wij willen die ervaringen graag met u delen. Daarom organiseren wij op donderdag 13 november van 14.00 – 18.00 uur een conferentie om samen met u te bespreken voor welke uitdagingen de (zorg-/detentie-/jeugd-) sector nu staat en te bekijken hoe het ook anders kan.

Thema
Het thema van de conferentie is: leren balanceren tussen ruimte en regels. Onder leiding van dagvoorzitter Cees Grimbergen, zullen we in verschillende sessies met vooraanstaande sprekers, antwoorden proberen te vinden op vragen als: bepaalt het (zorg)systeem wat waardevol is, of doen we dat zelf? Hoe doen we dat dan en hoe ga je om met ‘mislukkingen’? Het belooft een inspirerende middag, vol vragen en antwoorden te worden.