Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Agenda

Ketenregie in het publiek-maatschappelijke domein

t/m 20-06-2014 - Erasmus Universiteit Rotterdam, Rotterdam
236 Welzijnswerk, Ouderenzorg, Jeugdzorg, GGZ, Gehandicaptenzorg, WMO

Details evenement

24 januari - 20 juni 2014
Erasmus Universiteit Rotterdam, Rotterdam
Erasmus Academie
010-4082178
€5.950,-

Neem jij de regie?

Op vrijdag 24 januari 2014 gaat de succesvolle leergang ‘Ketenregie in het publiekmaatschappelijke domein’ voor de vijfde keer van start. Voor de ketenregisseur uit het veld dé leergang om de eigen praktijkervaring in regie, ketens en netwerken te onderbouwen met wetenschappelijke achtergronden en competenties.

Steeds meer mensen hebben de verantwoordelijkheid om in samenwerkingsverbanden maatschappelijke opgaven aan te pakken zonder (formele) hiërarchische macht. De leergang Ketenregie biedt ketenregisseurs een breed interventierepertoire om bewust en strategisch te kunnen interveniëren in dynamische ketens en netwerken.

‘Learning on the job in optima forma wat mij betreft. Mijn handelingsrepertoire is uitgebreid en mijn effectiviteit als ketenregisseur is merkbaar toegenomen’, aldus een alumnus van de leergang.

Uitgangspunt van de leergang Ketenregie is een doelgerichte transfer van kennis en vaardigheden naar de praktijk. Gekoppeld aan uw eigen casuïstiek leert u uiteenlopende belangen te verbinden en doet u kennis op op het gebied van proces- en programmamanagement. U leert te sturen op maatschappelijk resultaat en maakt een analyse van uw eigen (keten)organisatie gekoppeld aan een verbeteradvies. Voorop staat dat u gedurende de leergang, persoonlijke vaardigheden ontwikkelt en deze koppelt aan uw praktijk zodat u als regisseur effectiever ketensamenwerking kunt organiseren.

De masterclass staat wederom onder leiding van drs. Frank Beemer, interim-(transitie)manager, opleider en toezichthouder voor het realiseren van maatschappelijke opgaven in netwerken en allianties.  

Voor wie?

De leergang richt zich op ketenregisseurs, proces- en programmamanagaers van overheden en instellingen in de non-profit sector die werkzaam zijn op het tactische (beleidsmatige) en/of strategische organisatieniveau. Deelnemers aan de leergang Ketenregie zijn practitioners: men opereert al enige tijd als regisseur op basis van persoonlijke vaardigheden.

Investering

De investering in de leergang ‘Ketenregie in het publiek-maatschappelijke domein’ bedraagt € 5,950- (alle bedragen zijn vrijgesteld van BTW). Bij het cursusgeld zijn parkeerkaarten, lunches, koffie/thee, en cursusmateriaal inbegrepen. Alumni van Erasmus Academie, RSM en de Erasmus Universiteit ontvangen 10% korting op de cursusprijs.

Meer informatie & inschrijven

Voor meer informatie over de leergang Ketenregie gaat u naar de website www.erasmusacademie.nl/ketenregie. Hier kunt u ook de factsheet van de leergang aanvragen of u direct inschrijven. Of bel met Carole van Herk, programmacoördinator van Erasmus Academie, tel. 010-408 21 78. U kunt ook een mail sturen naar vanherk@erasmusacademie.nl.